hu
en
Csatlakozók száma:1134
Rólunk Kampányaink Szolgáltatások OPEN
Survey
OPEN
Backstage
OPEN
Conference
Támogató
Kör
Kiadványok
Csatlakozók száma:1134

A Nyitottak vagyunk küldetése, hogy millióknak mutassuk meg, a nyitottság érték a szervezetek számára, és hogy segítsünk a munkáltatóknak és a munkavállalóknak megtapasztalni, megismerni, és másoknak is megmutatni a nyitottságban rejlő értékeket.

Ahhoz, hogy a cégek támogatni tudjanak a küldetésünk elérésében, létrehoztuk a Támogató Kört. A Támogató Kör a Nyitottak vagyunk éves szponzoraiból és azokból a cégekből áll, amelyek igényelték a Támogató Tagságot.

Miért éri meg Támogató Tagnak lenni?

A Támogató Tagságot olyan szervezetek számára hoztuk létre, amelyek szeretnék támogatni a Nyitottak vagyunk küldetését és kiállni a nyitottságért. Az éves díj ellenében a Támogató Tagok hozzáférést kaphatnak olyan eszközökhöz, melyeken keresztül tenni tudnak a sokszínűségért és elfogadásért a saját vezetői és munkavállalói közegükben.

További előnyök közé tartoznak, hogy elsőként kaphatnak meghívást az Nyitott Kampányokba és az OPEN Backstage rendezvényekre, valamint kedvezményekre jogosultak a szolgáltatásainkból.

Miért éri meg szponzorrá válni?

A sokszínűségért kiálló cégek úgy dönthetnek, hogy hosszú távon is befektetnek a nyitottságba, ezért a Nyitottak vagyunk éves szponzoraivá is válhatnak. A Nyitottak vagyunk éves szponzorai láthatóvá válnak az országos kampányainkban, amikkel milliókat érünk el. Ez nem csak a pozitív társadalmi hatás miatt fontos, hanem azért is, mert ez jótékonyan hat az employer branding erőfeszítésekre is.

Az éves szponzorok a Támogató Kör valamennyi előnyét élvezhetik, illetve további előnyökhöz is juthatnak, például a fokozott láthatóság vagy kedvezmények terén. A cégek amellett is dönthetnek, hogy a Nyitott Kampányokat szponzorálják vagy akár olyan rendezvényeket is, mint az OPEN Conference. 

A támogatói csomagokat természetesen egyéni szervezeti igényekre szabjuk annak érdekében, hogy a cégek egész biztosan elérjék a belső céljaikat a sokszínűség és elfogadás terén.

Szponzorok

Alapítók

Kiemelt támogató

Gold sponsors

Silver sponsors

Bronze sponsors

Támogató Tagok

Támogatók: Nagy és globális vállalatok

New-Sigma Technology

Támogatók: Kis- és középvállalatok

Partnerek

NyitottakVagyunk közösség - szervezetek, amik csatlakoztak a Kiáltványunkhoz

{{category.category}}