hu
en
Joined the Community:1089
Rólunk Kampányaink Szolgáltatások OPEN
Backstage
OPEN
Conference
Támogató
Kör
A közösség
tagjai
Kiadványok
Joined the Community:1089

Támogató Kör

Küldetésünk, hogy millióknak mutassuk meg, a nyitottság érték a szervezetek számára, és hogy segítsünk a munkáltatóknak és a munkavállalóknak megtapasztalni, megismerni, és másoknak is megmutassák a nyitottságban rejlő értékeket.

Ahhoz, hogy a cégek támogatni tudjanak a küldetésünk elérésében, létrehoztuk a Támogató Kört. A Támogató Kör a Nyitottak vagyunk éves szponzoraiból és azokból a cégekből áll, amelyek igényelték a Támogató Tagságot. 

Az éves díj ellenében a Támogató Tagok hozzáférést kaphatnak olyan eszközökhöz, melyeken keresztül tenni tudnak a sokszínűségért és elfogadásért a saját vezetői és munkavállalói közegükben. További előnyök közé tartoznak, hogy elsőként kaphatnak meghívást az Nyitott Kampányokba és az OPEN Backstage rendezvényekre, valamint kedvezményekre jogosultak a szolgáltatásainkból. 

Több mint 1000 szervezet és 80 000 munkavállaló: ez a Nyitottak vagyunk közössége! Eddig több mint 30 országos kampányt szerveztünk, valamint rendszeresen részt veszünk vállalati rendezvényeken és programokban is, hogy eszközöket biztosítunk a cégeknek a nyitott munkahelyi kultúra felépítéséhez és fenntartásához. Hálásak vagyunk a Támogató Körnek amiért segítenek minket ebben!

Alapítók

Arany szponzorok

Ezüst szponzorok

Támogató Tagok

Támogatók: Nagy és globális vállalatok

Támogatók: Kis- és középvállalatok

Partnerek