Rólunk

A Nyitottak vagyunk nonprofit szervezet. Cégek koalíciójával együtt millióknak mutatjuk meg, hogy a nyitottság érték, mert nyitottnak lenni – mindenkit csak a tettei és teljesítménye alapján megítélni – nem csak helyes, de üzletileg is megéri. A nyitott cégek sikeresebbek, az ott dolgozók pedig boldogabbak, és inkább biztonságban érzik magukat. Éppen ezért a Nyitottak vagyunk küldetése, hogy a nyilvánosság előtt is megmutassa, hogy a nyitottság érték a szervezeteknek, és hogy konkrét eszközöket adjon a cégek kezébe, hogy nyitott munkahelyekké váljanak.

A Nyitottak vagyunk kezdeményezést 2013-ban alapította a Prezi, az espell, és a Google. Azóta egy önkéntesek által működtetett projektből nonprofit szervezetté, társadalmi vállalkozássá alakult. A világ legismertebb márkáival, Magyarország legnagyobb munkáltatóival, sok száz magyar kisvállalkozással, több tucatnyi ismert emberrel és önkéntessel dolgozunk együtt küldetésünk megvalósításán. Kapcsolatban állunk elismert kutatókkal és nonprofit szervezetekkel is Európából és a világ más pontjairól.

Már több mint 1000 cég és szervezet csatlakozott a Nyitottak vagyunk manifesztójához; 150-nél is több nyilvános vállalást tettek cégek arra vonatkozóan, hogy az adott évben min változtatnak azért, hogy nők és férfiak ugyanolyan esélyeket és lehetősegeket kapjanak náluk; több mint 100 cégvezető és cég együtt vonult velünk a Budapest Pride-on az LMBTQ emberek elfogadásáért; több tucat ismert ember osztotta meg saját történetet arról, hogy szerinte miért éri meg nyitottnak lenni. Létrehoztuk az OPEN Conference-et is, ami Kelet-Közép-Európa első felsővezetőknek szóló konferenciája a nyitottság üzleti vonatkozásairól, és ahol a résztvevők a világ vezetői szakértőivel is találkozhatnak. Emellett több reprezentatív kutatást készítettünk, hogy megértsük, mire vágynak a magyarországi munkavállalók.

Büszkék vagyunk rá, hogy mindezt a nyitott cégek és szervezetek közösségével együtt, szponzoraink, támogatóink, tanácsadóink és barátaink segítségével érhettük el.

 


A csapat

mm

Miklós Melinda

ügyvezető

28309790_10156038897268360_246218329_o-1

Faix Csaba

partnerkapcsolati vezető

vv-ff

Vermes Viktória

projekt menedzser

pv-1

Popper Viktória

projekt menedzser

edit

Novák Edit

projekt menedzser

b-1

Gebei Bálint

projekt menedzser

lilla-1

Dávid Lilla

közösségi média menedzser

lilla-1

Kormos Dalma

PR vezető


Igazgatótanács

copy-of-peter-arvai-1

Árvai Péter

elnök; Prezi, vezérigazgató – társalapító

citi-hungary-ceo-kevin-a-murray-portrait-photo-1

Kevin A. Murray

Citi, közép-európai vezérigazgató, magyarországi vezető

img_7874-1

Bán Miklós

espell, vezérigazgató

mm

Miklós Melinda

Nyitottak vagyunk, ügyvezető

r-1

Schuster Richárd

Google, kommunikációs menedzser, Európa, Közel-Kelet és Afrika

img_7874-1

Anna Hejka

Heyka Capital Markets Group, Founder, Managing Partner


Tanácsadó Testület

zd-1

Zdravka Demeter Bubalo

MOL Csoport, HR alelnök

jane-ellis_csc-site-head-1

Dr Jane Ellis

Citi, EMEA régiós vezető: Citi Shared Services (CSS), Enterprise Supply Chain (ESC), valamint a Budapest Service Centre vezetője

hnl-1

Hajdú-Németh László

Morgan Stanley, ügyvezető igazgató

sz cs

Szende Csaba

Eaton, Ügyvezető Igazgató, EMEA BSC

1 (1)

Melanie Seymour

BlackRock, magyarországi vezető

sz cs

Sásdi Helga

Publicis Group Hungary, Ügyvezető Igazgató

sofia

Sofia Sharkova

Google, sokszínűséggel és befogadással foglalkozó menedzser, Európa, Közel-Kelet, Afrika


Csatlakozz hozzánk!

Nyitott pozíciónk:

WeAreOpen – Marketing Manager – full-time job

WeAreOpen, a nonprofit initiative founded by Google, espell, and Prezi, is looking for its first Marketing Manager. We work together with a coalition of businesses to promote diversity for millions.

If you are an experienced marketing professional with an emphasis on B2B and online marketing and are looking for something new and meaningful, come and join WeAreOpen.

At WeAreOpen, you are the one who builds the community of large businesses and their executives so they can work closely together, either in WeAreOpen’s large national campaigns or in its B2B activities. You build the channels that help WeAreOpen’s impact and organization grow, up to and including the international level.

Your work includes creating and executing WeAreOpen’s marketing strategy, managing its partners and vendors who support its marketing functions; you oversee WeAreOpen’s brand-building and communications.

Your Core Responsibilities:

 • Creating and executing WeAreOpen’s marketing strategy with a strong B2B and online focus and developing and tracking metrics.
 • Managing the marketing-related work of our partners and vendors.
 • Regularly analyzing WeAreOpen’s market and target group and getting to know best practices and new trends, thus contributing to WeAreOpen’s overall strategy.
 • Generating leads and working them through the marketing funnel, thus supporting the work of our Partnership Lead.
 • Overseeing WeAreOpen’s brand building, content creation and communications.
 • Participating in creating WeAreOpen’s B2C awareness-raising campaigns.

We are looking for you, if you are:

 • An experienced and up-to-date marketing professional with a special focus on B2B and online marketing
 • Have experience in building and executing diversity programs/campaigns outside of Hungary; experience with gender equality focused programs is an advantage
 • Tech-savvy
 • Quick
 • Unconventional
 • An intellectually curious self-starter and proactive problem solver who is adaptive, has a can-do attitude, and is decisive and professional. You don’t shy away from visionary goals.
 • Have strong values and work ethic
 • English on a full professional proficiency level is a must; exceptional communication and writing skills and/or good understanding of the agenda of Diversity & Inclusion is an advantage

What we offer:

 • Meaningful and impactful work where you can have positive impact.
 • Development & implementation of new ideas, processes & programs for an ambitious organization. We grow together.
 • Build relationships with great minds and top leaders from Hungary and beyond.
 • A workplace where you can be you. We’re excited to work with talented and empathetic people – whatever their race, color, gender, sexual orientation, religion, age, or any other personal characteristic.
 • We work in one of Budapest’s best co-working offices.
 • Flexibility: home office, flexible working hours.

Are you interested? We would like to hear from you, email your CV to jobs@nyitottakvagyunk.hu.


Nyitottak Vagyunk Nonprofit Kft.

székhely: 1056 Budapest, Belgrád rkp. 26.

cégjegyzékszám: 01-09-275170

nyilvántartó cégbíróság: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága