Rólunk

iratkozz fel a hírlevelünkre!

A Nyitottak vagyunk nonprofit szervezet. Cégek koalíciójával együtt millióknak mutatjuk meg, hogy a nyitottság érték, mert nyitottnak lenni – mindenkit csak a tettei és teljesítménye alapján megítélni – nem csak helyes, de üzletileg is megéri. A nyitott cégek sikeresebbek, az ott dolgozók pedig boldogabbak, és inkább biztonságban érzik magukat. Éppen ezért a Nyitottak vagyunk küldetése, hogy a nyilvánosság előtt is megmutassa, hogy a nyitottság érték a szervezeteknek, és hogy konkrét eszközöket adjon a cégek kezébe, hogy nyitott munkahelyekké váljanak.

A Nyitottak vagyunk kezdeményezést 2013-ban alapította a Prezi, az espell, és a Google. Azóta egy önkéntesek által működtetett projektből nonprofit szervezetté, társadalmi vállalkozássá alakult. A világ legismertebb márkáival, Magyarország legnagyobb munkáltatóival, sok száz magyar kisvállalkozással, több tucatnyi ismert emberrel és önkéntessel dolgozunk együtt küldetésünk megvalósításán. Kapcsolatban állunk elismert kutatókkal és nonprofit szervezetekkel is Európából és a világ más pontjairól.

Már több mint 1000 cég és szervezet csatlakozott a Nyitottak vagyunk manifesztójához; 150-nél is több nyilvános vállalást tettek cégek arra vonatkozóan, hogy az adott évben min változtatnak azért, hogy nők és férfiak ugyanolyan esélyeket és lehetősegeket kapjanak náluk; több mint 100 cégvezető és cég együtt vonult velünk a Budapest Pride-on az LMBTQ emberek elfogadásáért; több tucat ismert ember osztotta meg saját történetet arról, hogy szerinte miért éri meg nyitottnak lenni. Létrehoztuk az OPEN Conference-et is, ami Kelet-Közép-Európa első felsővezetőknek szóló konferenciája a nyitottság üzleti vonatkozásairól, és ahol a résztvevők a világ vezetői szakértőivel is találkozhatnak. Emellett több reprezentatív kutatást készítettünk, hogy megértsük, mire vágynak a magyarországi munkavállalók.

Büszkék vagyunk rá, hogy mindezt a nyitott cégek és szervezetek közösségével együtt, szponzoraink, támogatóink, tanácsadóink és barátaink segítségével érhettük el.

 


A csapat


Igazgatótanács

copy-of-peter-arvai-1

Árvai Péter

elnök; Prezi, vezérigazgató – társalapító

citi-hungary-ceo-kevin-a-murray-portrait-photo-1

Kevin A Murray

Citi, közép-európai vezérigazgató, magyarországi vezető

img_7874-1

Bán Miklós

espell, vezérigazgató

mm

Miklós Melinda

Nyitottak vagyunk, ügyvezető

r-1

Schuster Richárd

Google, Stratégiai vezető, Google EMEA kommunikáció

karolinamarzantowicz

Karolina Marzantowicz

The Heart, Head of Blockchain

Grazyna Piotrowska

Grazyna Piotrowska-Oliwa

Virgin Mobile Lengyelország & Kelet-Közép Európa, elnök-vezérigazgató

 


Tanácsadó Testület

zd-1

Zdravka Demeter Bubalo

MOL Csoport, HR alelnök

jane-ellis_csc-site-head-1

Dr Jane Ellis

Citi, EMEA régiós vezető: Citi Shared Services (CSS), Enterprise Supply Chain (ESC), valamint a Budapest Service Centre vezetője

hnl-1

Hajdú-Németh László

Morgan Stanley, ügyvezető igazgató

1 (1)

Melanie Seymour

BlackRock, Head of Global Client Service, Head of BlackRock Budapest

sz cs

Sásdi Helga

Publicis Group Hungary, Ügyvezető Igazgató

sofia

Sofia Sharkova

Google, sokszínűséggel és befogadással foglalkozó menedzser, Európa, Közel-Kelet, Afrika


Csatlakozz hozzánk!

Nyitott pozíciónk:

Jelenleg nincs.

 


Nyitottak Vagyunk Nonprofit Kft.

székhely: 1056 Budapest, Belgrád rkp. 26.

cégjegyzékszám: 01-09-275170

nyilvántartó cégbíróság: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága

 

Az adatvédelmi tájékoztatónkat itt olvashatod (pdf változat).