Pride 2019 a Nyitottak vagyunkkal

Cégként vagy szervezetként vonulnál velünk? Csatlakozz a Nyitottak vagyunk közösségéhez a 2019-es Pride-on, és ünnepeljünk együtt! Pride hónap van, rengeteg érdekességgel készülünk a Budapest Pride felvonulásig! Részletes információkért valamennyi aktivitásunkról görgess lejjebb!

  • #DressCodeChallenge: Június 28-tól egészen a Pride felvonulásig
  • 100+ Cégvezető a Pride-on – Július 6-ig
  • Vonulj a Nyitottak vagyunk-kal @ Budapest Pride – Július 6-án
  • OPEN Backstage pre-Pride különkiadás: Július 2.

 
Megjelent a Forbes Magyarország júliusi száma, amiben megtalálhatjátok azoknak a nyitott cégvezetőknek az aláírását, akik kiállnak az LMBTQ+ emberek elfogadásáért azzal is, hogy ott lesznek velünk most szombaton a 2019-es Budapest Pride felvonuláson. Kattints a részletekért!

A Nyitottak vagyunk csapata szivárványba bújt a #DressCodeChallenge kihívásban

IMG_20190621_181318

 

Részt vettél a DressCodeChallenge-ben? Kövesd a fotódat itt. Csak szórakozz jól a munkatársaiddal és barátaiddal! Kövesd az alábbi lépéseket, és mutasd meg, hogy nyitott vagy a #DressCodeChallenge-en keresztül!
A #DressCodeChallenge társszervezője a Humen Magazin.

 

Csinálj szivárványt

Lehetséges, hogy közösen, ha összeadjuk az összes résztvevő Insta fotóját, létre tudunk hozni egy legalább 1000 főből álló szivárványt?

Idén az a célunk, hogy megalkossuk alegnagyobb virtuális, élő szivárványt hasonló gondolkodású emberekkel, akik elszántak abban, hogy megmutassák: együtt nyitottak vagyunk! Ráadásul ki ne szeretné legalább egy napra elhagyni a szokványos vállalati dress code-ot, hogy valami színesre cserélje?

Dobd fel a munkahelyedet színes pólókkal a Pride felvonulás előtt egy napra! Ha szeretnéd megmutatni, hogy nyitott vagy a Pride felvonuláson és a #happyprideweek-en túl is, akkor vegyél részt a munkatársaiddal a #DressCodeChallenge-ben.

  • Egyedül is részt vehetsz kihívásban: csak tegyél ki egy Pride zászlót vagy öltözz te magad szivárványnak, és oszd meg a végeredményt!
  • Minél többen, annál jobb! Rengeteg munkatársad és barátod van? Gondoskodjatok róla, hogy mind a 6 szín képviselteti magát a Pride zászlóról, készítsetek egy közös fotót, és osszátok meg. Együtt online egy 1000 fős csapatot szeretnénk alkotni, úgyhogy a legkisebb csapatok is számítanak!
  • Cégként szeretnétek részt venni a kihívásban? Tegyétek ki a szivárványos zászlót az iroda épületében, készítsetek egy fotót, és osszátok meg. Ötleted sincs hol szerezhetsz Pride zászlót? Vegyétek fel a kapcsolatot Bednarik Gáborral az Everengine-től, és segíthet nektek! Ők már sokszor gyártottak nekünk utolsó pillanatban is szuper dolgokat.
  • Bónusz: valami különlegesre készültök? Legyete kreatívak, alkossatok különböző szivárványos formákat, installációkat, vagy egyszerűen csak ragyogjatok a legszínesebb csapatként!
  • Oszd meg az így készült tartalmakat a közösségi médiában a #dresscodechallenge #happyprideweek és #nyitottakvagyunk hashtagekkel, hogy megtaláljunk, és mi is megoszthassuk!

 

100 Cégvezető a Pride-on & Cégek a Pride-on

2017-ben több mint 100 cégvezető mutatott példát, és vonult velünk és 1000 munkatársukkal (video). Csatlakozz hozzánk és a több mint 100 cégvezetőhöz a 2019-es Pride-on. Tudj meg többet itt.
 

Cégként vagy szervezetként csatlakoznál hozzánk?

Vállalkozások, cégvezetők és több ezer munkatársuk vonul együtt az LMBTQ+ emberek elfogadásáért és a sokszínűségért. Add meg nekünk az elérhetőségeidet ezen a kérdőíven keresztül, hogy időben értesítünk minden tudnivalóról a felvonulással kapcsolatban. Tudj meg többet.

 

A Pride felvonuláson

14.30: Érkezés a Nyitottak vagyunk kamionjához. Az autó várhatóan a Falk Miksa utcában a Kossuth tér közelében található majd –› VÁLTOZÁS: az autó a Szalay u-ban fog állni a Kossuth térhez közel
14.30 – 15.00: Fotózás a velünk vonuló csoportok számára
14.45: Fontos bejelentést teszünk, tartsatok velünk! .
15.00 – 16.00: A Budapest Pride hivatalos programja a Kossuth téren
16.00: Kezdődik a Pride felvonulás, kövessétek a Nyitottak vagyunk zászlót!.

A Pride felvonulás útvonala

Pride March Route

Amint megkapjuk a legfrissebb megerősítéseket a Budapest Pride szervezőitől – a Szivárvány Misszió Alapítványtól, azonnal frissítjük ezt az oldalt további részletekkel mint például a bejárati pontok a gyülekezéshez, a pontos útvonalat a Nyitottak vagyunk kamionjához stb. További információkért a Pride felvonulásról, kérjük látogass a Szivárvány Misszió Alapítvány weboldalára.

Néhány hasznos információ a menetről:

– Nyári hőségre számíthatunk, ezért hidratálódjatok, és gondosodjatok naptejről, inni- és ennivalóról, mivel az útvonalon nem biztos, hogy nyitva lesznek boltok.
– Mivel ez a Pride, ezért nyugodtan viseljetek színes vagy szivárványos ruhákat és kiegészítőket, de kérjük tartsátok szem előtt, hogy a rendőrség ezt kizárólag a felvonulás időtartama alatt javasolja.
– Vagy pipáljátok ki a #DressCodeChallenge-t ott helyben, és öltözzetek össze a barátaitokkal szivárványnak!

Pride sponsors HU_F (1)