hu
en
Csatlakozók száma:1134
Rólunk Kampányaink Szolgáltatások OPEN
Survey
OPEN
Backstage
OPEN
Conference
Támogató
Kör
Kiadványok
Csatlakozók száma:1134

OPEN Survey

Tudj meg többet arról, hol állsz a sokszínűség és elfogadás terén megtett utadon

Több hazai munkaadó fordul hozzánk azzal a kérdéssel, hogy mit lehet tenni a sokszínűségért és elfogadásért a munkahelyen, hogyan lehet fejleszteni a nyitott munkahelyi kultúrát. Tapasztalatból tudjuk, hogy a hosszú távú pozitív változás nem egyik napról a másikra történik, ezért az elmúlt években sokat dolgoztunk ezen a projekten, hogy elhozzuk nektek az OPEN Survey-t!

Az OPEN Survey felmérés részletes megértést nyújt arról, miként értékelik a dolgozók a sokszínűség és elfogadás helyzetét a munkahelyen, felteszi a munkáltatókat a nyitottságot támogató szervezetek hazai térképére, illetve értékeli a munkahelyek erőfeszítéseit különböző szintű elismerésekkel és további akciótervekkel.

Helyben kifejlesztett


Növeli a relevanciát. Ez a helyben kifejlesztett eszköz segít megérteni, hogy milyen sokszínűség és elfogadáshoz kötődő kihívásokkal néz szembe a szervezeted.

Benchmarkolj a hazai átlaghoz


Kontextusba helyezzük az adatokat. Partnerünk, a Gemius Magyarország, biztosítja a technikai és elemzői hátteret, a biztonságot és anonimitást.

Benchmarkolj a versenytársakhoz


Teljes körű betekintést nyerhetsz az alkalmazottak sokszínűség és elfogadáshoz kötődő tapasztalataiba, és felkerülhetsz a nyitottságot támogató hazai munkaadók térképére.

Akciótervet adunk


Adatvezérelt tanácsot szolgáltatunk a lehetséges következő lépésekről. Évről évre nyomon követheted a fejlődést, felmérheted az eredményeket, és azonosíthatod a fejlesztendő területeket.

A férőhelyek száma korlátozott, a regisztráció határideje: 2021. július 30.

Most először indítottuk el az OPEN Survey-t. Éppen ezért szeretnénk gondoskodni róla, hogy minden résztvevőre kellő mértékben tudjunk figyelni. Ebből kifolyólag úgy döntöttük, hogy idén korlátozzuk a résztvevő szervezetek számát.

nap
óra
perc
másodperc

Hogy működik az OPEN Survey?

Több nemzetközi kutatás igazolja, hogy az egészséges és kiegyensúlyozott munkahelyi kultúra jelentős mértékben növelheti az üzleti teljesítményt. Függetlenül attól, hogy éppen hol állsz a sokszínűség és elfogadás terén megtett utadban, egész biztosan nyerhetsz ezzel a személyre szabott, részletes felméréssel.

Válaszd ki a csomagot


Az OPEN Survey-t a 100 személynél nagyobb szervezetek számára ajánljuk. Három féle csomagból lehet választani.

Foglald le a kitöltési idősávod


Foglalj időpontot egy megbeszélésre, és tudj meg többet. Jelenleg havonta 2-4 munkaadó számára vannak szabad kitöltési idősávjaink július végétől november végéig.

Kapd meg a belső kommunikációs csomagot


Mi biztosítjuk az eszköztárat és sablonokat a belső kommunikációhoz.

2-3 hét a kérdőív kitöltésére


A kérdőívet egy harmadik fél, a Gemius, fogja vezetni a megfelelő biztonsági és névtelenséget biztosító intézkedésekkel.

Kapd meg az eredményeidet


Öt kulcsfontosságú terület megértése: a sokszínűség érettsége, észlelt sokszínűség, elfogadás, belonging és a munkaadó mint jó polgár.

Vedd át az elismerést


Minden résztvevőnek adunk egy badge-et, akik vállalták ezt a lépést és megmérték magukat, illetve a jövőben különböző szintű elismeréseket is biztosítunk.

Az OPEN Survey kifejlesztésében több mint 8 év tapasztalatára támaszkodtunk, mialatt több mint 100 munkaadóval és több tucat multinacionális céggel dolgoztunk együtt.

Nonprofit szervezet vagyunk. Az OPEN Survey megvásárlásával támogathatod a küldetésünket és a munkánkat. Foglalj időpontot, ahol megbeszélhetjük a részleteket, és lefoglalhatod az elérhető csomagokat és kitöltési idősávodat. Szeretnénk megérteni és megbeszélni az igényeidet. 

Kutatási partnerünk: