WeAreOpen -
Youtube Playlist

nyitottakvagyunk-badge-2018Az elmúlt években Magyarországon egyre több munkahelyen kezdtek el lépéseket tenni a munkaadók azért, hogy a nők és a férfiak ugyanolyan lehetőségekhez jussanak. Voltak, akik a kisgyermekes nők helyzetének javítására koncentráltak, mások odafigyeltek rá, hogy pusztán az esetleges előítéletek miatt a nők se essenek ki, ha az érdemeik alapján feljebb léphetnének.

Sok változás indult el, és mára már az is látható, hogy mindezek nem csak a nőket, hanem a férfiakat is foglalkoztatják. Mind a nők mind a férfiak keresik, hogy számukra milyen következményekkel, és milyen előnyökkel járhatnak ezek a törekvések. Éppen ezért kérdezi a Nyitottak vagyunk országos felmérésében a nőket és a férfiakat is arról, hogy mennyire találták meg a munkájukban a számításukat, mennyire tudják összeegyeztetni a munkájukat a magán, és családi életükkel, mennyire érzik úgy, hogy érdemeik szerint bánnak velük a munkahelyükön, és milyen következő lépéseket tartanának jónak.

A honlapon kitölthető kérdőív mellett munkáltatók számára is elérhető egy “elvihető” kérdőív, hogy ők is fel tudják mérni, náluk mit gondolnak a férfi és női kollégák. Mind a magyar internetezők körében végzett reprezentatív kutatás, mind a nyitottakvagyunk.hu-n futó felmérés, mind az egyes cégeknél végzett kutatás célja, hogy a vállalati döntéshozók konkrét és hatásos változtatásokat tudjanak elindítani.

Minden kérdőív anonim. A kis-és középvállalati szektor számára a kérdőívet a Nyitottak vagyunk ingyenesen elérhetővé teszi. A nagyobb cégek jelentkezését is várjuk, az ő megrendelésükre külön részletes anyag készül. Ezekre regisztrálni a lenti gombokra kattintva lehet.

Az országos eredményeket nyár végén hozzuk nyilvánosságra, a cégek a saját eredményeiket is addig kapják meg. Július végéig várjuk azon cégek jelentkezését, akik szeretnék megmérni saját vállalatukat is.

A kutatásokban a Nyitottak vagyunk partnere a Gemius. Köszönjük nekik!

Kérdőív magánszemélyeknek

Kérdőív cégeknek


{{company.name}}
Kiemelt szponzorunk: citi-hungary.jpg
A kutatás partnerei: image