hu
en
Csatlakozók száma:1122
Rólunk Kampányaink Szolgáltatások OPEN
Survey
OPEN
Backstage
OPEN
Conference
Támogató
Kör
A közösség
tagjai
Kiadványok
Csatlakozók száma:1122

A Nyitottak vagyunk küldetése, hogy millióknak mutassuk meg, a nyitottság érték a szervezetek számára, és hogy segítsünk a munkáltatóknak és a munkavállalóknak megtapasztalni, megismerni, és másoknak is megmutassák a nyitottságban rejlő értékeket.

Várjuk minden olyan vállalat, szervezet és közösség csatlakozását, mely szerint nyitottnak lenni helyes és megéri. Csatlakozni egyszerű: egyetlen feltétele, hogy a közösség alapértékének tekintse a nyitottságot és egyetértsen a kezdeményezés lent olvasható manifesztójával. A Nyitottak vagyunk közösség eddigi akcióiról a honlapon bővebben is olvashat.

Manifesztó

Alapvető értéknek tekintjük, hogy másokat teljesítményük, tetteik alapján ítélünk meg, tekintet nélkül nemre, életkorra, szexuális orientációra, nemzeti, etnikai hovatartozásra vagy származásra, politikai, vallási vagy más meggyőződésre, fizikai és egyéb adottságokra.

Támogató Kör

Eddig több mint 1000 szervezet csatlakozott az Nyitottak vagyunk közösségéhez, mivel mindannyian a nyitottság értékeit képviselik. Több szervezet is megkereste a Nyitottak vagyunkat, mivel szeretnének aktívabb szerepet betölteni a Nyitottak vagyunk közösségében, és lehetőségeket találni, hogy fejlesszék a nyitott vállalati kultúrát a saját szervezetükön belül.

Ezeknek és a hozzájuk hasonló szervezeteknek indítottuk el a Támogató Kört: egy egyedi közösséget olyan szervezetek számára, akik hozzá szeretnének járulni a missziónkhoz.

Ismerd meg a Támogató Kört

Alapítók

Prezi logo
New-Espell
New-Google

Éves szponzorok

Arany szponzorok

New-Citi

Ezüst szponzorok

New-Eaton
New_MSCI
New_Morgan Stanley

Támogató Tagok

Támogatók: Nagy és globális vállalatok

New-Sigma Technology
New-Sigma Technology

Támogatók: Kis- és középvállalatok

Partnerek​

amnesty logo
New-bagazs
New-hatterHU
New-salvavita

Ismerd meg a közösséget

{{category.category}}