WeAreOpen -
Youtube Playlist

Két Lépés

Kérdőív magánszemélyeknek

Kérdőív cégeknek

nyitottakvagyunk-badge-2018Két Lépés néven hosszú távú programot indítunk, mert úgy gondoljuk mi is, és a magyar munkavállaló nők és férfiak 63-63%-a is, hogy nőként és férfiként együtt kell tennünk azért, hogy a nők és a férfiak ugyanolyan lehetőségekhez jussanak. Ha együtt teszünk ezért, kétszer olyan messzire juthatunk. A két évvel ezelőttiekhez képest már ma is sokan ítélik valamivel jobbnak a helyzetet. 
Te hogy vagy? Mondd el a fenti linken, vagy mérd meg a céged!

Több magyar híresség, nő és férfi is cipőt cserélt kis időre, hogy ezzel is megmutassák, megpróbálják beleképzelni magukat egymás helyzetébe. Az első lépés a változások felé, hogy beszéljünk egymással a témáról, így tudunk tenni közösen nőként és férfiként az ugyanolyan lehetőségekért.
Nézd meg lent a videóikat!

Hol tartunk most? Mi történik?
Az elmúlt két évben az emberek 60%-a tapasztalt valamilyen változást, ami azt célozta, hogy ugyanolyan lehetőségekhez jussanak a nők és a férfiak a munkahelyen. Mára már az is látható, hogy ezek a kezdeményezések nem csak a nőket, hanem a férfiakat is foglalkoztatják. Éppen ezért kérdezi a Nyitottak vagyunk a nőket és a férfiakat is arról, hogy mennyire találták meg a munkájukban a számításukat, mennyire tudják összeegyeztetni a munkájukat a magán, és családi életükkel, mennyire érzik úgy, hogy érdemeik szerint bánnak velük a munkahelyükön, és milyen következő lépéseket tartanának jónak.
A következő két év kihívások elé állítja a munkáltatókat: a dolgozók még több változást, folyamatos javulást várnak. Ebben kíván segítséget nyújtani a Nyitottak vagyunk 2018. decemberében induló Két Lépés nevű programja. Ez egyebek egyebek mellett cégeknek szóló kérdőívvel segít adatokon alapuló döntéseket hozni, és előadásokkal is támogatja a vállalati kultúra formálását. A kis-és középvállalati szektor számára a kérdőívet a Nyitottak vagyunk ingyenesen elérhetővé teszi. 

A kutatásokban a Nyitottak vagyunk partnere a Gemius. Köszönjük nekik!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

#KétLépés Videók

Ráskó Eszter és Kiss Ádám #ambíciózusvagyok

Ráskó Eszter és Kiss Ádám #agenderesmindenségit

Ráskó Eszter és Kiss Ádám #fontosnaktartom

Kemény Zsófi és Süveg Márk Saiid #tojáshéjakon

Ráskó Eszter és Kiss Ádám #énnemfélek

További videók hamarosan!

Sajtóközlemény

 

A részletes kutatási eredményekkel letölthető itt.


{{company.name}}
Kiemelt szponzorunk: citi-hungary.jpg
A kutatás partnerei: image