hu
en
Csatlakozók száma:1134
Rólunk Kampányaink Szolgáltatások OPEN
Survey
OPEN
Backstage
OPEN
Conference
Támogató
Kör
A közösség
tagjai
Kiadványok
Csatlakozók száma:1134

Megjelent a Forbes Magyarország júliusi száma, amiben megtalálhatjátok azoknak a nyitott cégvezetőknek az aláírását, akik kiállnak az LMBTQ+ emberek elfogadásáért azzal is, hogy ott lesznek velünk a 2019-es Budapest Pride felvonuláson.

Hálásak vagyunk nektek ezért a szó szerint történelmi kiállásért, mivel ennyi cégvezető aláírása még soha egyetlen hazai nyomtatott médiumban sem szerepelt egy olyan nyilatkozat alatt, ami a sokszínűségről és a nyitottságról szól. Közösen valóban megmutathatjuk: együtt nyitottak vagyunk!

Köszönjük a Forbes-nak, hogy helyet adott ennek, támogatta az akciónkat, és ezzel is tett a nyitottságért! Az álom megvalósításában, a design elkészítésében a Saatchi & Saatchi (Publicis Group) volt a segítségünkre. Köszönet nektek a támogatásért!

Kattints a fotóra, hogy nagy méretben is lásd az aláírásokat, vagy hogy le tudd tölteni a képet. 

Vonuljatok ti is velünk a Budapest Pride-on! Az elmúlt két évben több mint 100 cégvezető, és tavaly már több mint 2000 kollégájuk csatlakozott hozzánk (videó).
A Forbes magazinban, illetve a lent fotójukkal megjelenő cégvezetők aláírásukkal, fényképükkel az alábbi állásfoglaláshoz csatlakoztak: 

“Cégvezetőként ott leszek a Budapest Pride-on. Az emberek olyan helyen szeretnének dolgozni, ahol biztosak lehetnek benne, hogy csak az számít, amit letesznek az asztalra, nem pedig a nemük, a származásuk, vagy hogy kit szeretnek. Vezetőként felelős és fontos lépés a Pride-on is képviselni ezt az értéket, jelenlegi és jövőbeli kollégáinkat.

Ezért csatlakoztam én is a Nyitottak vagyunk kezdeményezéséhez, és biztatok ugyanerre más cégvezetőket is. A nyitott munkahely jó az ott dolgozóknak, a cégnek pedig versenyelőny, kulcs a jobb teljesítményhez, és a kollégák felvételéhez, megtartásához.

Találkozzunk július 6-án a Budapest Pride felvonulás indulásakor a Nyitottak vagyunk kamionjánál!”{{ceo.name}}