hu
en
Csatlakozók száma:1134
Rólunk Kampányaink Szolgáltatások OPEN
Survey
OPEN
Backstage
OPEN
Conference
Támogató
Kör
Kiadványok
Csatlakozók száma:1134

Főoldal

Friss híreink:

Olvassátok el a Nyitottak vagyunk és az Open for Business közös tájékoztatását az LMBTQ+ emberek elfogadásáról

Csatlakozzatok a nyitott helyeket láthatóvá tévő, az LMBTQ+ embereket, és más kisebbségi csoportok tagjait támogató “Nyitottak vagyunk egymásra” kampányunkhoz

Küldetésünk

A Nyitottak vagyunk küldetése, hogy millióknak mutassuk meg, a nyitottság érték a szervezetek számára, és hogy segítsünk a szervezetnek és a munkavállalóknak megtapasztalni, megismerni, és másoknak is megmutatni az ebben rejlő előnyöket.

A nyitottságért dolgozunk

A bizalom lehet korunk kulcsszava. A cégek és vezetőik szerepe változik. Az Edelman’s Global Trust Barometer felmérése alapján az emberek 76%-a a cégvezetőktől várja, hogy a fontos társadalmi változások élére álljanak, mint például a bérszakadék megszüntetése, és a diszkrimináció elleni fellépés. Az elvárások a cégekkel szemben nőnek, ezért sok munkáltató egyre eltökéltebben igyekeszik kiérdemelni a közösségek bizalmát.

Nyitottnak lenni nem csak helyes, hanem meg is éri. A sokszínű és befogadó szervezetek jobban teljesítenek üzletileg, és a dolgozóik is boldogabbak. Könnyebben alkalmaznak friss tehetségeket, kreatívabbak és innovatívabbak. Amellett, hogy közösen millióknak mutatjuk meg, hogy a nyitottság érték, a Nyitottak vagyunk abban is támogatja a szervezeteket, hogy elérjék a saját működésükre vonatkozó céljaikat a nyitottság és sokszínűség terén.

A Nyitottak vagyunk közösségéhez már több mint ezer cég és szervezet csatlakozott Magyarországon: kicsik és nagyok, magyar vállalkozások és nemzetközileg ismert márkák, nonprofit szervezetek és közösségek. Ők csatlakozásukkal kifejezték egyetértésüket a Nyitottak vagyunk manifesztójával:

Manifesztó

Alapvető értéknek tekintjük, hogy másokat teljesítményük, tetteik alapján ítélünk meg, tekintet nélkül nemre, életkorra, szexuális orientációra, nemzeti, etnikai hovatartozásra vagy származásra, politikai, vallási vagy más meggyőződésre, fizikai és egyéb adottságokra.

Alapítók

A Nyitottak vagyunk kezdeményezést a Prezi, espell és a Google alapította a nyitottság szellemében:

Sikerünket annak is köszönhetjük, hogy nyitottak vagyunk. Nyitottak az új ötletekre, szokatlan megoldásokra, egymásra és a világra. Tudjuk, hogy hozzánk hasonlóan sokan nyitottak. A nyitottakvagyunk.hu-t azoknak a vállalatoknak, szervezeteknek és közösségeknek hoztuk létre, amelyek ezt együtt ki is szeretnék fejezni, hogy ezzel inspiráljanak másokat is. Azért alapítottuk a Nyitottak vagyunk-at 2013 nyarán, mivel az a meggyőződésünk, hogy a nyitottság érték, mert nyitottnak lenni – mindenkit csak a tettei és teljesítménye alapján megítélni – nem csak helyes, de üzletileg is megéri. A Nyitottak vagyunk kezdeményezést, és ennek otthonaként a nyitottakvagyunk.hu honlapot azoknak a vállalatoknak, szervezeteknek és közösségeknek hoztuk létre, amelyek nyitottságukat együtt ki is szeretnék fejezni, hogy ezzel inspiráljanak másokat is.”

Azóta a Nyitottak vagyunk egy lelkes önkéntes projektből nonprofit társadalmi vállalkozássá nőtte ki magát több mint 1000 taggal, valamint hazai és nemzetközi cégvezetők és szakemberek közösségével, akik segítenek megmutatni a nyitottság előnyeit.

Prezi logo
New-Espell
New-Google

Tégy a nyitottságért - lépésről lépésre

semi_circle_right

Csatlakozz a Nyitottak vagyunk közösségéhez

Állj ki a nyitottságért, és inspirálj erre másokat is! A céged, szervezeted logója látható lesz sok más, a nyitottságot támogató cégé és szervezeté között. 

semi_circle_left

Mutasd meg millióknak, hogy megéri nyitottnak lenni

A Nyitottak vagyunk egyedülálló Nyitott Kampány Modellje márkák, szervezetek, és cégvezetők százainak bevonásával kezdeményez kampányokat, melyekben együtt állunk ki a nyitottság mellett.

semi_circle_right

Támogasd a küldetésünket

Támogató Tagságot ajánlunk olyan cégek számára, akik aktívabban is szeretnének hozzájárulni a Nyitottak vagyunk küldetéséhez, és rendszeresen részt szeretnének venni közösségi programjainkon. 

semi_circle_left

Támogass kampányt vagy rendezvényt

Küldetésünk millióknak megmutatni, hogy a nyitottság érték a szervezetek számára. Kampányainkat, rendezvényeinket szponzorálva segítheted a nyitottságért végzett munkánk.

semi_circle_right

Fejleszd a nyitottságot a saját munkahelyeden

Válogatott tartalmak, dolgozói kérdőívek, tanácsadás konkrét akciótervvel vagy nemzetközi konferencia üzleti döntéshozókkal és szakemberekkel: számos szolgáltatást biztosítunk a sokszínűségi célok elérése érdekében.

Nyitottak vagyunk naptár - 2020

Látogass el az OPEN Backstage oldalra a 2019-es rendezvények leírásáért.
Közös ügy kampány a nemek közötti esélyegyenlőségért
Január
​​OPEN Backstage: S02E01: Executive Forum
Január 14.
OPEN Backstage: S02E02: Mit tehet a munkaadó? Beszámoló a COVID-19 hatásáról a nők, LMBTQ+, roma és fogyatékkal élő emberek helyzetére
MÁJUS 26
OPEN Backstage: S02E03: Mit tehet a munkaadó a transznemű és interszex munkavállalókért?
június 18
Pride: Companies to Pride
Augusztus 22
OPEN Backstage: S02E04: Nyitottak vagyunk x Sziget Fesztivál
augusztus 25
#szamitatorteneted
Okt - DEC
OPEN Backstage: S02E05
Szeptember
DÁTUM HAMAROSAN
OPEN Backstage: S02E06
Október
DÁTUM HAMAROSAN
OPEN Backstage: S02E07
NOVember
DÁTUM HAMAROSAN
OPEN Backstage: S02E08
NOVember
DÁTUM HAMAROSAN
​​OPEN Conference: The International Diversity Conference for business leaders
NOVember 10-13