hu
en
Csatlakozók száma:1134
Rólunk Kampányaink Szolgáltatások OPEN
Survey
OPEN
Backstage
OPEN
Conference
Támogató
Kör
A közösség
tagjai
Kiadványok
Csatlakozók száma:1134

A változás történetei: Esettanulmányok a 2019-es OPEN Spotlight Award-ról Ebook

Azért hoztuk létre az OPEN Spotlight Award-ot, hogy reflektorfénybe helyezzük azokat a szervezeteket, amelyek inspiráló utat jártak be a sokszínűség és elfogadás terén. Az a célunk, hogy egy nemzeteken átívelő közösséget hozzunk létre a nyitottságot támogató cégvezetőkből és szakemberekből, akik inspirálják egymást a tapasztalataikkal, és példát mutatnak a pozitív változás érdekében.

2019-en először adtuk át a díjat 5 kategóriában, amire több mint 25 esettanulmány érkezett különböző iparágakból a közép-európai régióban. Valamennyi döntős esettanulmányt bemutattuk a 2019-es OPEN Conference-en.

Most kiadtuk a 2019-es OPEN Spotlight Award esettanulmányokat egy ebook formájában. Kérjük töltsd le az ebookot, és tudj meg többet a díjazott szervezetek inspiráló eredményeiről, hogy miként fejlesztették a nyitott vállalati kultúrán, és találtak megoldásokat komplex kihívásokra a sokszínűség és elfogadás terén.

Ha a munkahelyeddel van egy hasonlóan mértékadó történetetek, akkor kérünk oszd meg velünk az alábbi kérdőíven keresztül.