hu
en
Csatlakozók száma:1127
Rólunk Kampányaink Szolgáltatások OPEN
Survey
OPEN
Backstage
OPEN
Conference
Támogató
Kör
A közösség
tagjai
Kiadványok
Csatlakozók száma:1127

July 2014: Rövid hír: 100+ cég és szervezet vonul együtt & élő közvetítés a YouTube-on

2014: Rövid hír: 100+ cég és szervezet vonul együtt & élő közvetítés a YouTube-on

Élőben a YouTube-on a Budapest Pride

Több mint 100 cég és szervezet jelezte, hogy felvonul a Nyitottak vagyunk kamionnal

Budapest, 2014.07.05. – Ma délután élőben nézheti a YouTube-on bárki a Budapest Pride felvonulást a Nyitottak vagyunk közösségi kezdeményezés YouTube csatornáján. Több mint 100 cég és szervezet jelezte, hogy felvonul a Budapest Pride-on a Nyitottak vagyunk kamionnal. Ezek a nyitottságot alapértéküknek tekintő cégek, szervezetek, közösségek, melyek azt vallják, hogy mindenkit csak tetteik és teljesítményük alapján ítélnek meg, tekintet nélkül minden másra, ma pedig együtt ünneplik a világ sokszínűségét a Budapest Pride-on.

Idén is közös Nyitottak vagyunk kamionnal érkezik a Budapest Pride-ra számos cég és szervezet, köztük a közösségi kezdeményezés elindítói, a Prezi, az espell és a Google is. A Nyitottak vagyunk kamionnál várják az elsőprájdozókat, a Pride-on már hagyományosan részt vevő cégeket, szervezeteket, közösségeket, valamint minden támogatót. A tavalyi tömeg és fesztiválhangulat alapján is azt remélik, hogy idén még többen ünneplik együtt a sokszínűséget a Budapest Pride-on. Sok elsőprájdozóra is számítanak, olyanokra, akik korábban még nem vettek részt a felvonuláson.

Az eddig közel 700 céget, szervezetet és közösséget számláló Nyitottak vagyunk kezdeményezéshez a nyitottakvagyunk.hu honlapon lehet csatlakozni. Azokat várják, akik alapértéküknek tekintik, hogy másokat csak tetteik és teljesítményük alapján ítélnek meg, tekintet nélkül bármi másra.

LIVE: Élőben a Budapest Pride-ról! #nyitottakvagyunk – a közvetítés a YouTube-ról szabadon beágyazható

LIVE: ÉLŐBEN A BUDAPEST PRIDE-RÓL! #NYITOTTAKVAGYUNK